Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Een sterk huwelijk ontwikkelt zich niet vanzelf. Op deze cursus zullen we gaan kijken naar de houdingen en waarden, de gereedschappen en gewoonten die nodig zijn om een huwelijk op te bouwen. We willen jullie helpen om nu al goede patronen te gaan vastleggen. Jullie zullen de vruchten kunnen plukken van de keuzes die je vandaag maakt over 5, 10 of 20 jaar.

De Premarriage Course bestaat uit vijf bijeenkomsten waarin verschillende thema’s worden behandeld. De thema’s en de volgorde daarvan zijn zorgvuldig gekozen: door de opbouw van de cursus komen de deelnemers iedere bijeenkomst een stapje verder. Dit zijn de thema’s die bij de Premarriage Course aan bod komen: 
1. Communicatie
2. Conflict
3. Toewijding
4. Verbinding
5. Avontuur

De Premarriage Course heeft een enorme impact. Niet alleen op de levens van deelnemers en teamleden, maar ook op de cultuur van de kerk. Zo raadt 87% van de kerkleiders de Premarriage Course aan als een effectief middel voor het bouwen aan relaties en ervaart 98% van de deelnemers een positief effect op hun relatie. 

Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen wereldwijd een Premarriage Course gevolgd. De Premarriage Course wordt gegeven op allerlei plekken en vanuit verschillende kerkelijke denominaties. In 2017 is er wereldwijd onderzoek gedaan naar de impact van de Premarriage Course en we willen graag wat resultaten met je delen!

Maar liefst 98% (!) van de deelnemende stellen geeft aan dat de Premarriage Course een positieve invloed op hun relatie heeft. Daarnaast zou 82% van de deelnemers de Premarriage Course van harte aanraden aan vrienden en kennissen. Wat een indrukwekkende cijfers!

We hebben geleerd wat we belangrijk vinden in onze relatie, hoe we beter kunnen communiceren met elkaar en hoe we conflicten kunnen voorkomen en oplossen.

Anne & Bart,
deelnemers Pre-marriage Course

Leave a comment